• Elektrotechniek Jacobs verzorgt eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden voor de particuliere markt.
  Wilt u een bestaande elektrische installatie aanpassen, uitbreiden of vervangen, of wilt u een compleet nieuwe installatie laten aanleggen?

  Of het nu gaat om het verplaatsen van een stopcontact, het uitbreiden van de groepenkast, het aanbrengen van tuinverlichting, onderhoud aan bestaande installaties, het aanleggen van krachtstroom voor bijvoorbeeld elektrisch koken, Elektrotechniek Jacobs heeft de kennis en de ervaring om u perfect van dienst te zijn. Ook voor advies over duurzaamheid, energiebesparing, ledlampen, zonnepanelen of elektrische laadpalen voor uw auto kunt u bij Elektrotechniek Jacobs terecht.

  U kunt Elektrotechniek Jacobs ook vragen een deeloplossing voor u te verzorgen. Als hoofdaannemer kan Elektrotechniek Jacobs een proces voor u begeleiden, en dus uw belangen behartigen. Als onderaannemer kunnen diensten voor derden worden aangeboden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een keukenleverancier of een beveiligingsbedrijf.

  Neem contact op voor degelijk advies, een duidelijke offerte en een probleemloze installatie. 

   

 • Duurzaamheid & Besparen

  Tegenwoordig is bijna alles duurzaam, groen of op zijn minst energiezuinig te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld uw huis voorzien van energiezuinige ledverlichting? Elektrotechniek Jacobs heeft hiermee veel ervaring mee. Heeft u een voorziening nodig om uw elektrische auto mee op te laden? Laadpalen zijn een specialiteit van Elektrotechniek Jacobs.

  Denkt u aan zonnepanelen, dan denkt u vast ook aan Elektrotechniek Jacobs. Neem contact op en ontdek wat Jacobs Elektrotechniek voor U kan betekenen.

 • Buiten Elektriciteit

  Elektrotechniek Purmerend, Amsterdam, Elektricien

  Of u nu sfeer in uw tuin wilt aanbrengen,  de veiligheid verhogen of uw tuinhuis voorzien van elektriciteit? Elektrotechniek Jacobs heeft alles in huis om voor u ook buiten de elektriciteit te realiseren. Van buitenlamp tot complete tuinverlichting en van elektrisch toegangshek tot op afstand bedienbare garagedeuren, zelfs de stroomvoorziening voor een jacuzzi kan Elektrotechniek Jacobs voor u verzorgen. Voor de aanleg van alarmsystemen en camerabewaking werken we samen met een gecertificeerd en door de verzekering geaccepteerd beveiligingsbedrijf.
   

 • Meterkast/groepenkast

  Meterkast vervangen purmerend

  Elektrotechniek Jacobs is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf, en mag als zodanig de meterkast plaatsen, verzegelen én keuren. Voor alle werkzaamheden aan uw meterkast is Elektrotechniek Jacobs de aangewezen partner. Het kan hierbij gaan om het plaatsen van een nieuwe meterkast, vervanging van een bestaande meterkast of de uitbreiding van een bestaand systeem.


  Neem contact op voor een offerte op maat.

 • Krachtstroom

  Tegenwoordig ook vaak voor particulieren van belang. Bent u van plan om binnenkort een inductiekookplaat, jacuzzi of ander apparaat dat veel stroom gebruikt aan te schaffen? Vaak is dan de aanleg van krachtstroom noodzakelijk. Uiteraard geen probleem voor Elektrotechniek Jacobs. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 • Domotica

  De automatisering van uw huis. Gemak dient de mens. Of het nu gaat om lampen die u met uw telefoon aan en uit kunt zetten, gordijnen of rolluiken die automatisch open en dicht gaan als het donker of licht wordt of de verwarming of airco die naar behoefte wordt ingeschakeld, Elektrotechniek Jacobs heeft het antwoord. Neem contact op voor vragen, offerte of een afspraak.

 • Stopcontact aanleggen/verplaatsen

  Heeft u bijvoorbeeld een nieuw stopcontact in je keuken nodig zodat u hier je nieuwe koffiezetapparaat aan kunt sluiten, dan kun je dit door een Elektrotechniek Jacobs laten doen.