• Voor bedrijven is Elektrotechniek Jacobs - al ruim 10 jaar - de betrouwbare, vakbekwame partner op het gebied van aanleg, onderhoud en inspectie van elektrotechnische installaties. Als erkend elektrotechnisch installateur levert Jacobs elektrotechniek al meer dan tien jaar, naar volle tevredenheid, diensten aan diverse bedrijven in Noord Holland.

  Naast het aanleggen van hoogwaardige elektrotechnische installaties, levert Elektrotechniek Jacobs diverse diensten die in het verlengde hiervan liggen. Te denken valt bijvoorbeeld aan opdrachten op gebied van meet en regeltechniek, beheer van elektrotechnische installaties in opdracht van woningbouwverenigingen (ook VVE), of rapportage/inspectie ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen. Elektrotechniek Jacobs neemt duurzaamheid & innovatie serieus en loopt daardoor voorop in kennis en kunde met betrekking tot groene voorzieningen. Als u een partner zoekt die u vakkundig en objectief advies kan geven op gebied van zonnepanelen of laadpalen voor uw elektrische voertuig, dan bent u bij Elektrotechniek Jacobs aan het juiste adres.

 • Een goed functionerend en veilig elektrotechnisch systeem is voor elk bedrijf van levensbelang. Elektrotechniek Jacobs is doordrongen van het belang van dit systeem voor uw bedrijf. De continuiteit en de veiligheid van uw bedrijf staat natuurlijk voorop. Of het nu gaat om de capaciteit van de groepenkast, de verlichting binnen/buiten of de stroomvoorziening van datanetwerken, Elektrotechniek Jacobs is de partner waar u op kunt bouwen. Op deze website staat slechts een greep uit alle werkzaamheden die Elektrotechniek Jacobs voor U kan uitvoeren. Hebt u specifieke behoeften op het gebied van elektrotechniek die niet op deze website ter sprake komen, neem dan contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.

 • Veiligheid

  Het ontwerpen van een beveiligingsinstallatie (alarm, camera's, verlichting) behoort niet tot de kernactiviteiten van Elektrotechniek Jacobs. In combinatie met een erkend en gecertificeerd beveiligings expert, kan Elektrotechniek Jacobs u echter wel een voorzien van een compleet en hoogwaardig beveiligingssysteem. Uiteraard kan Elektrotechniek Jacobs voor u ook de afzonderlijke componenten (buitenverlichting, toegangscontrole, video en intercomsystemen) installeren. Neem contact op om uw individuele behoeften door te
  nemen.

 • Duurzaamheid

  Het is vaak voordelig om in deze tijd te kiezen voor duurzame oplossingen. Elektrotechniek Jacobs is daartoe uw ideale partner. Of het nu gaat om vervanging van verlichting door ledpanelen, plaatsing van laadpalen ten behoeve van elektrisch autorijden of de aanleg van zonnepanelen, Elektrotechniek Jacobs kan u hierbij van dienst zijn. In een vrijblijvend gesprek kan ik de voordelen, maar ook de eventuele nadelen voor u op een rijtje zetten. Daarnaast kan ik uiteraard het kostenplaatje voor u verduidelijken. Daar waar mijn expertise niet toerijkend is (ik kan niet overal verstand van hebben), maak ik gebruik van ervaren en gecertificeerde collega bedrijven

 • Databekabeling

  Het uitvoeren van werkzaamheden volgens bestek of bouwtekening kunt u aan Elektrotechniek Jacobs met een gerust hart toevertrouwen. In samenwerking met uw automatiseerder kan Elektrotechniek Jacobs zorg dragen voor de bekabeling van een hoogwaardig datanetwerk, waarbij alle werkzaamheden volgens specificatie worden uitgevoerd. Voor onafhankelijk advies kunt u terecht bij Elektrotechniek Jacobs. Zo kunt u er zeker van zijn, dat uw datanetwerk voldoet aan de meest recente eisen op gebied van veiligheid en flexibiliteit.

   

   

 • Onderhoud

  Regelmatig onderhoud is een voorwaarde voor een storingsvrije en optimaal presterende elektrotechnishe installatie. Oplossen van kleine storingen, vervangen van verouderende componenten, metingen en certificering, het kan allemaal onderdeel zijn van de onderhoudsafspraak die u maakt met Elektrotechniek Jacobs. Natuurlijk kan elk bedrijf gebruik maken van deze service. Elektrotechniek Jacobs is een gespecialiseerd dienstverlener voor woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaars (VVE) en projectontwikkelaars. Oplossingen op maat, individueel, gemakkelijk en voordelig, dat is waar Elektrotechniek Jacobs voor staat.

 • Meet & Regeltechniek

  Specialistische kennis én ervaring heeft Elektrotechniek Jacobs op het gebied van meet en regeltechniek. Met name de elektrische techniek die komt kijken bij de klimaatbeheersing van gebouwen kent voor Elektrotechniek Jacobs geen geheimen. Denk bijvoorbeeld aan airco, verwarming en luchtbehandeling. Nog specialistischere kennis is aanwezig op gebied van meet en regel techniek ten behoeve van gasmeetinstallaties. Dat geeft aan dat U ook voor bijzondere technieken een beroep kunt doen op de dienstverlening van Elektrotechniek Jacobs. Een overzicht van bedrijven waarmee Elektrotechniek Jacobs reeds heeft samengewerkt, is op verzoek natuurlijk beschikbaar. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek de kennis en kunde va Elektrtotechniek Jacobs met u bespreken.